top of page

Ochranná helma pro ukrajinského snajpera (ex-AZOV)


Bratři Danilo a Kyril Jakovlevovi brání ukrajinskou zemi a svobodu od roku 2014 v rámci pluku AZOV. Jako snajpeři hrají důležitou roli při obraně naší země před ruskou agresí.


Nedávno jsme měli tu čest poskytnout ochrannou přilbu Danilovi, jednomu ze statečných sniperů sloužících v Ukrajinské Armádě. I když se to může zdát jako malý dárek, ve skutečnosti dokáže významně změnit život vojáka, který denně riskuje život za svou zemi.


Válka na Ukrajině trvá již 9 let a vojáci jako Danilo a Kyril čelí neustálému nebezpečí a těžkostem. Proto je důležité, abychom je jakýmkoli způsobem podpořili. Ve společnosti Save Ukraine se snažíme pomáhat těm, kteří bojují za naši svobodu, a jsme hrdí na to, že můžeme poskytovat podporu statečným mužům a ženám Ukrajinské Armády.

Pokud se k nám chcete připojit a podpořit ukrajinský národ humanitární a neletální vojenskou pomocí, vyzýváme vás, abyste darovali peníze nadaci Save Ukraine. Váš dar může pomoci poskytnout lidem v předních liniích vybavení a zásoby zachraňující životy. Společně můžeme zlepšit životy těch, kteří bojují za naši bezpečnost a svobodu.


Poděkování od Danyla Yakovleva:



A YouTube:


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page