top of page

Save Ukraine posílá nezbytnou zimní pomoc ozbrojeným silám

Aktualizováno: 30. 1. 2023

Vánoce jsou časem rozdávání, ale pro ozbrojené síly Ukrajiny je to čas zoufalé potřeby. Navzdory ''dohodě o příměří'' válka na Ukrajině zuří dál a armáda země se snaží vydržet drsné zimní podmínky. Proto charitativní organizace Save Ukraine vyráží na pomoc a posílá do předních linií teplý vánoční balíček nezbytných zásob.


Balení obsahuje zimní boty, které pomáhají udržet nohy vojáků v teple a suchu, generátory, které udržují komunikační zařízení v chodu při teplotách pod nulou, termoponožky zabraňující omrzlinám a ohřívače rukou, které poskytují teplo a pohodlí během dlouhých, chladných nocí na frontě. linky.


Tyto zásoby zoufale potřebují ozbrojené síly Ukrajiny, které čelí každodenním bitvám v brutální válce, která trvala příliš dlouho. Válka zanechala armádu země nataženou jak v lidské síle, tak ve zdrojích, takže je nezbytné, abychom nabídli naši podporu jakýmkoliv způsobem.


Vyzýváme všechny, aby podpořili charitativní organizaci Save Ukraine a pomohli tak učinit letošní Vánoce trochu jasnějšími pro statečné vojáky, kteří bojují za ochranu své země. Váš dar, bez ohledu na to, jak malý, může mít velký vliv na životy těch, kteří to nejvíce potřebují. Společně můžeme mít skutečný dopad a ukázat světu, že na obyvatele Ukrajiny se nezapomíná.


Podívejte se na video s poděkováním od Ozbrojených sil Ukrajiny níže:

Váš dar může pomoci zachránit životy a přinést teplo těm, kteří pro svou zemi tolik obětují. Pojďme se spojit a dát, co můžeme, abychom těmto hrdinům pomohli. Přispějte nyní a změňte životy těch, kteří slouží Ukrajině. V boji s válkou a zimou se počítá každá maličkost. Děkujeme všem dárcům za pokračující podporu.


3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page