top of page

Save Ukraine Výroční zpráva 2022-2023

🙏 Jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit o výroční zprávu organizace Save Ukraine a vyjádřit upřímnou vděčnost všem našim neuvěřitelným #dárcům, #partnerům a #podporovatelům, kteří nám tuto cestu umožnili.


💖 Společně jsme za rok vybrali přes 1 000 000 Kč a úspěšně nasměrovali prostředky na poskytování #humanitární pomoci, ochranných pomůcek vojákům a dobrovolníkům a podpořili ukrajinské uprchlíky v #Praze prostřednictvím kulturních akcí, jako je #UALOVEFEST#Festival


📊 Zobrazit CELOU výroční zprávu 2022-2023 - https://lnkd.in/ewasA7F5


💎 Zvláštní poděkování patří společnostem Nadace Tipsport a Isolit-Bravo, spol. s r. o., které nám poskytly zásadní #finanční podporu a umožnily nám splnit velké žádosti o pomoc od lidí a organizací na Ukrajině.


🏛 Akademii múzických umění v Praze patří naše srdečné poděkování za to, že okamžitě zareagovala na vypuknutí války a poskytla nám potřebné prostředky, což umožnilo rychlejší reakci na mimořádnou událost.


👀 Doufáme, že až se začtete do naší zprávy, uvidíte dopad našeho společného úsilí a pocítíte inspiraci, abyste s námi i nadále stáli při naší misi zachovat neocenitelné poklady Ukrajiny - její lidi a kulturu.


🤝 Buďte součástí naší mise, protože pokračujeme v rozšiřování naší sítě a navazování nových partnerství. Pojďme společně vytvořit trvalý dopad!




📊 View FULL Annual Report 2022-2023 - https://lnkd.in/ewasA7F5

A ještě jednou děkujeme všem našim sponzorům a partnerům za to, že nám pomohli dostat se tam, kde jsme dnes, a pomoci těm, kteří to bezprostředně potřebují. Zachraňme Ukrajinu společně!


📊 Zobrazit CELOU výroční zprávu 2022-2023 - https://lnkd.in/ewasA7F5

✉ Kontaktujte nás - info.saveukraine@gmail.com



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page